مشاوره مدریت کسب و کار
مشاوره مدریت کسب و کار
استراتژی یک تصمیم بزرگ است تصمیمی که جهت و اهداف کسب و کار شما را بر مبنای شناخت کامل از توانایی و مهارت شما و سازمانتان فراهم میکند . استراتژی ها میبایست بر اساس مزیت های رقابتی پایدار شما ایجاد شوند زیرا مزیت هایی که شما دارید و دیگران ندارند همیشه نقطه قوت کسب و کار شما هستند این مزیت ها باید تبدیل به برنامه های اجرایی گردند که انجام آنها منجر به تحقق اهداف استراتژیک شما یا سازمان شود از اینرو.مشاوره مدیریت استراتژیک با هدف کمک به کسب و کار شما برای بهترین انتخاب ها در مدیریت منابع مالی و غیر مالی و همسوسازی تمامی مولفه های کسب و کارتان برای دستیابی به اهداف و ایجاد تمایز رقابتی انجام می گردد.
فرایند مدیریت استراتژیک کسب و کار شامل تعیین ماموریت و چشم انداز، انجام تحلیل های محیطی، داخلی و صنعت شما و رقبایتان و مزیت های رقابتی است که متعاقب آن استراتژی های شرکت با رویکرد تحول و تغییر تدوین می گردد،
برای مدیریت عملکرد استراتژیک کسب و کار هدف گذاری کمی و پایش مستمر آن انجام میگیرد و با تعریف اقدامات ابتکاری و همسو سازی تمامی مولفه های کسب وکارتان شامل فرایندها و ساختار و سبک رهبری، استراتژی های تعیین شده جاری سازی می گردد.
مراحل انجام :
فرایند مدیریت استراتژیک کسب وکار باید به گونه ای طرح ریزی شود که شما یا سازمانتان و یا کسب وکارتان به طور مستمر مورد رصد قرار بگیرد و چالش های بازار و جامعه مشتریانتان و همچنین تحلیل های داخلی و خارجی مجموعه شما مورد بررسی قرار بگیرد . طبیعتا این تصمیم که همان استراتژی است باید در سازمان به صورت موثر اجرا شده و تمامی مولفه های مدیریتی با آن همسو گردد.
مراحل اجرای مشاوره مدیریت جامع استراتژیک کسب و کار هفت گام ایجاد شده است و بر اساس این هفت گام نتیجه به بهترین نحو ایجاد میشود .
گام اول ( عارضه یابی ) : در این گام با بررسی کامل کسب و کار به صورتی که همه جزئیات در حال انجام توسط آن سازمان یا کسب و کار چه در تامین چه در فرایند ها و چه در فروش و خدمات پس از فروش مورد بررسی دقیق قرار میگیرد .
این موضوع کمک بسیاری در تدوین یک استراتژی کاربردی برای کسب و کار آن مجموعه خواهد کرد . عارضه یابی کسب و کار ها معمولا بخش بزرگی از معمای مشکلات استراتژیکی آن مجموعه را نمایان میکند و میتواند یک شروع قدرت مند در انتخاب بهترین راه برای ادامه و حتی در بسیار موارد تغییر مسیر هدف گذاری یا اصلاح آن باشد .
گام دوم ( تحلیل کسب و کار ) :در این گام با استفاده از روش های مختلف تحلیلی مانند ارزیابی تامین کنند گان و یا تحلیل SWOT و یا تحلیل های رقابتی و ریسک پذیر سازمان میتوانیم نتایج فوق العاده ای برای انتخاب استراتژی مناسب کسب و کار را پیدا کنیم .
گام سوم (تدوین استراتژی): در این گام اسناد جهت ساز استراتژیک کسب و کار شما تهیه می گردند و تحلیل های مربوط به اندازه گیری و شناخت موقعیت استراتژیک و استراتژی های کلان کسب و کارتان و یا سازمان شما انجام می شود و در قالب بیانیه استراتژی مستند می شود.
گام چهارم (ترجمه استراتژی): بر اساس روش کارت امتیازی متوازن و با استفاده از ابزار نقشه استراتژی، بیانیه سازمان به اهداف استراتژیک در چهار منظر مالی، مشتری، فرایندهای داخلی و یادگیری و رشد ترجمه می گردد و برای هر یک از اهداف استراتژیک مندرج در نقشه، سنجه های پایش و اندازه گیری وضع می گردد.
گام پنجم (اجرای استراتژی): به منظور قابل فهم بودن استراتژی در لایه های مختلف کسب وکار شما ، نقشه استراتژی تان را به بخش های مختلف تقسیم میکنیم و استراتژی های کوچک تری بر اساس اهداف شما ایجاد کرده و برای آنها شاخص ها و معیار اندازه گیری برای نتیجه گیری و تحلیل نتایج ایجاد میکنیم .
گام ششم (اجرای استراتژی): در این گام تمهیدات و اقدامات لازم برای تحقق اهداف استراتژیک تدوین شده و به بخش های مورد نیاز کسب و کار اعلام می گردد تا با اجرای آنها ، اهداف استراتژیک سازمان و واحدها محقق گردند. این اقدامات می تواند از جنس برنامه ریزی و اجرای پروژه ها و یا بازنگری و بهبود فرایندهای داخلی کسب و کار شما باشد.
گام هفتم (پایش و اندازه گیری): در گام آخر سنجه های تعیین شده برای اهداف استراتژیک سازمان و واحدها اندازه گیری می شود تا میزان دستیابی به اهداف و استراتژی مشخص گردد و اطلاعات لازم برای بهبود در دوره های بعدی فراهم شود.
درباره مدیریت
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
نوشته های بیشتر از مدیریت
دیدگاهتان را بنویسید